Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dar vienas Romos „Masters“ praradimas – dėl traumos nežais J.Sinneris

Ryškiausia Italijos teniso žvaigždė Jannikas Sinneris (ATP-2) pranešė nemalonią žinią – dėl traumos tenisininkas negalės dalyvauti jau netrukus gimtinėje prasidėsiančiame „Masters“ serijos turnyre „Internazionali BNL d'Italia“.
Jannikas Sinneris
Jannikas Sinneris / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

„Australian Open“ čempionas pastarosiomis savaitėmis kenčia nuo klubo skausmų.

Nors Madride tenisininkas atskleidė, kad diskomfortas greičiausiai jaučiamas dėl per intensyvių treniruočių treniruoklių salėje, atlikus išsamesnius tyrimus paaiškėjo, jog trauma yra kiek rimtesnė ir artimiausiu metu J.Sinneris žaisti negalės.

„Nėra lengva rašyti šią žinutę, tačiau pasikonsultavus apie mano klubo problemas su daktarais ir kitais specialistais turiu pranešti, kad negalėsiu žaisti turnyre Romoje. Esu labai nusiminęs, nes tai vienas mėgstamiausių mano turnyrų. Jau negaliu sulaukti akimirkos, kuomet vėl galėsiu žaisti prieš aistruolius iš Italijos. Nepaisant to, keletui dienų vis tiek užsuksiu į turnyrą“, – savo gerbėjams rašė Sinneris.

Šiomis dienomis tai jau antroji itin skaudi turnyro organizatorių netektis – kiek anksčiau apie nedalyvavimą varžybose pranešė ir trečioji pasaulio raketė Carlosas Alcarazas (ATP-3) iš Ispanijos.

Sušaukęs specialią spaudos konferencijoje Romoje J.Sinneris atskleidė, kad kol kas tikrai nėra užtikrintas dėl dalyvavimo „Roland Garros“.

„Paryžiuje žaisiu tik tokiu atveju, jei būsiu pasiruošęs visu 100 procentų. Atlikus magnetinio rezonanso tyrimą pamatėme, kad viskas nėra gerai. Atrodo, kad šiuo metu viską kontroliuojame, bet jei neišgysiu visu 100 procentų, nuo teniso reikės padaryti kiek ilgesnę pertrauką. Rūpintis savo kūnu man yra svarbiau už turnyrus“, – kalbėjo italas.

„Scanpix“ nuotr./Jannikas Sinneris ir Daniilas Medvedevas
„Scanpix“ nuotr./Jannikas Sinneris ir Daniilas Medvedevas

28 pergales per 30 susitikimų šiemet pasiekęs J.Sinneris pagal 2024 metais iškovotus ATP reitingo taškus užtikrintai yra pirmas, o antroje pozicijoje esantį Daniilą Medvedevą lenkia net 1650 taškais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius